SÖKE BELEDİYESİ EKİPLERİ DÖRT MAHALLE, BEŞ FARKLI NOKTADA

Söke Belediyesi Ekipleri Dört Mahalle, Beş Farklı Noktada
Yazdır / Tarih: 2020-06-18

Söke Belediyesi yol yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Söke Belediyesi kendi ekipleri ile aynı anda beş farklı noktada yol çalışması yapıyor.

Yenicami Mahallesi Dr. Baki Öktem Sokak, Cumhuriyet Mahallesi Milas Caddesi, Çeltikçi Mahallesi Mini ve Nasuh Görecek Sokaklar ile Burunköy Mahallesi’nde yol yapım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Yenicami Mahallesi Dr. Baki Öktem Sokak yeni kaldırım ve parke taşı döşemesi yollarına kavuşurken; Cumhuriyet Mahallesi Milas Caddesi’nde eski yol kaplaması sökülerek, yenilenmeye hazır hale getirildi. Çeltikçi Mahallesi Mini ve Nasuh Görecek sokaklarda eski yol sökümünün tamamlanmasının ardından kaldırım bordür taşları döşemesi çalışmaları başlatıldı. Burunköy Mahallesi’nde ise sokaklar yeni parke taşı döşemelerine kavuşuyor.

Söke Belediyesi ekiplerince eş zamanlı yürütülen çalışmalarda Söke’nin 4 farklı mahallesinde, beş ayrı noktada yol yenileme çalışmaları belirlenen program dahilinde sürdürülüyor.