YENİ AÇILAN MEZARLIK YOLU BÜYÜK SEVİNÇ YARATTI

Yazdır / Tarih: 2020-06-23

SÖKE BELEDİYESİ BURUNKÖY MAHALLESİ'NE KANAYAN YARAYI KAPATTI

Söke'ye bağlı Burunköy Mahalesi'nde kanayan yaraya Söke Belediyesi merhem oldu. Tepelik alanda zorlu şartlara sahip mezarlık yolu Söke Belediyesi Şantiye ekiplerinin özverili çalışmaları ile açılırken; parke taşı döşenen yol büyük sevinç yarattı.

Daha önce insanların zorla yürüyerek çıkmak zorunda kaldıkları yol, artık araçların dahi rahatlıkla kullanabileceği hale geldi.  Başkan Tuncel'in verdiği sözü yerine getirdiğini belirten Burunköy Mahalle Muhtarı Muharrem Kaçar sevinçlerini dile getirirken; "Burada bulunan evlerde yaşayan vatandaşlar bir çuvalı veya aldıkları tüpü bu çağda eşek sırtında taşıyordu. Araçların çıkması imkansızdı. Yapılan çalışmayla yolumuz açıldı. Ayrıca yukarda bulunan mezarlık yolu yetersiz kalıyordu. Bu yol mezarlığa alternatif bir yol oldu. Bu yol bizim için hayaldi, Levent Başkanımızla gerçek oldu. Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel'e ve belediye ekiplerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Çalışma yapılan alanın fiziki zorluklarından da bahseden Muhtar Kaçar, kazma küreklerle vefakârca yol çalışması yapan Söke Belediyesi Şantiye ekiplerine de ayrıca teşekkür etti.

Muhtar Kaçar Burunköy Mahallesi'nde yapılan yol çalışmalarının devam ettiğini ve yakın zamanda mahallede yol sorunu diye bir konunun kalmayacağını söyledi.