SÖKE’DE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Söke’de Yol Yapım Çalışmaları Hız Kesmiyor
Yazdır / Tarih: 2020-06-30

Söke Belediyesi yol yenileme ve yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yenikent Mahallesi 43. Sokak, Cumhuriyet Mahallesi Handan Sokak, Yenicami Mahallesi Dr. Baki Ötem Sokak, Konak Mahallesi Çınar Sokak ve Burunköy Mahallesi’nde yol yapım çalışmaları var.

“Yenikent’in Beklenen Sokağı”

Yenikent Mahallesi Zeytindalı Parkı karşısında, Mehmet Semerci caddesi ile fakülteler bölgesini birbirine bağlayan 43. Sokak’ta yol söküm çalışmalarının sonuna gelindi. Uzun süredir bozuk olması, fakülteler bölgesine gidişte sık olarak kullanılması nedeniyle yapılması istenilen yollardan biri olan 43. Sokak’ta çalışmalar hızlandı. Eski yol kaplamasının sökümünün tamamlandığı yolda kısa süre içinde bordür çalışması ve ardından yeni parke yol kaplama çalışması başlayacak.

Yenicami Mahallesi Dr. Baki Öktem Sokak’ta parke yol çalışması devam ederken Konak Mahallesi Abalaki altında Kuşadası yolu paralelinde yer alan Çınar Sokak’ta asfalt çalışması tamamlandı. Çınar Sokak uzantısında bulunan çıkmaz sokaklarda Söke Belediyesi ekiplerince asfaltlandı. Diğer taraftan Cumhuriyet Mahallesi Handan Sokak’ta yola altyapı malzemesi serilip, bordür çalışmasına başlanırken; Burunköy Mahallesi’nde de yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Çalışmaları Söke Belediye Başkan yardımcısı Veli Devrim Yerli de gezerek, yerinde inceledi; çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Söke Belediyesi Şantiye ekipleri eş zamanlı olarak 5 farklı noktada yol yapım çalışmalarına devam ediyor.