SÖKE BELEDİYESİ EKİPLERİYLE ADETA TEMİZLİK HAREKATI BAŞLATTI

Söke Belediyesi Ekipleriyle Adeta Temizlik Harekatı Başlattı
Yazdır / Tarih: 2020-07-07

Söke Belediyesi Bağarası Mahallesi’nde adeta temizlik harekatı başlattı. Mahallede köşe bucak temizlik yapılırken; Söke Belediyesi’nin değişik birimlerinden ekipler adeta Bağarası’na aynı anda çıkarma yaptı. Bir yandan badana, bir yandan kuru ot temizliği, bir yanda çöp konteynırlarının ilaçlanması derken; Bağarası’nın tüm caddeleri ilaçlı sularla yıkandı.

Geçtiğimiz hafta Söke Belediyesi’nin kadın işçilerinin ağırlıklı olarak yer aldığı saha ekibi tarafından başlatılan temizlik çalışmasının büyük bölümü tamamlandı. Yapılan kuru ot temizliklerinde Bağarası Mahallesi’nde bulunan sağlık ocağı ve okullar gibi devlet kurumları da payını aldı. Bu çalışmalar devam ederken ekipler bir yandan da badana çalışmasına başlarken; son olarak aynı anda Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü ekipleri de süpürge kamyonu, yıkama aracı ve ilaçlama ekipleri ile Bağarası’nda çalışma başlattı.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla başlatılan temizlik çalışmalarının memnuniyet yarattığını belirten Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çetinkaya; “yapılan çalışmalardan dolayı Başkanımız Levent Tuncel ve tüm belediye ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bağarası Mahalle Muhtarı Esat Arıcı; “Öncelikle Levent Tuncel başkanımıza çok teşekkür ederiz. Bağarası’nın her yeri temizleniyor, kireçleniyor. Söke Belediyesi’nin tüm imkanları Bağarası’na geldi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bağarası’nın her yeri pırıl pırıl oldu” diye konuştu.