SÖKE BELEDİYESİ’NDEN YENİKENT’DE HUMMALI ÇALIŞMA

Söke Belediyesi’nden Yenikent’de Hummalı Çalışma
Yazdır / Tarih: 2020-07-09

Söke Belediyesi’nden Yenikent Mahallesi’nde hummalı çalışma. Bir yandan 43. Sokak yeni yüzüne kavuşuyor. Diğer taraftan Yenikent Deresi içi ve etrafında temizlik çalışması yapılıyor.

Yenikent Mahallesi’nde Sokak ve caddelerde kuru ot temizlikleri tamamlanırken, Yenikent Deresi içinde ve etrafında temizlik çalışması başlatıldı. Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü ekipleri dere etrafında ağaçların budama çalışmalarını yapıyor. Ayrıca dere içerisinde biriken hafriyat iş makinesiyle temizlenirken; Zeytindalı parkı içindeki dere de temizlenmesinin yanında ışıklandırma ve süs sulama sistemlerinin bakımı da yapılıyor.

“43. Sokak Yeni Yüzüne Kavuşuyor”

Uzun zamandır yapımı beklenen Zeytindalı parkı karşısındaki üniversite yolu olarak da bilinen 43. Sokak yeni yüzüne kavuşuyor. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla yürüyüş yolu, aydınlatma, yeşil alan ve otopark düzenlemesiyle farklı bir görünüme kavuşacak yol şimdiden kendisini göstermeye başladı. Mevcut çam ağaçlarının korunduğu ve ağaçların altından düzenlenen  yürüyüş yolu ile Yenikent Mahallesi’ne renk katacak 43. Sokak’ta Söke Belediyesi ekiplerinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca 43. Sokağın tamamlanmasının ardından yol yapım çalışmalarının fakülteler caddesine de uzanacağı belirtildi.