SARIKEMER, SARIKEMER OLALI BÖYLE TEMİZLİK GÖRMEDİ

Yazdır / Tarih: 2020-07-10

Söke Belediyesi ekipleri iş makineleri ve ekipleriyle Sarıkemer’i pırıl pırıl yaptı

Muhtar Mehmet Dalma; Başkan Tuncel’e Teşekkür Etti, “Sarıkemer Levent Başkan’la, 10 yıldır almadığı hizmeti almaya başladı” dedi.

Söke Belediyesi, ilçeye bağlı çevre mahallelerde başlattığı temizlik harekatını sürdürüyor. Bağarası’nın ardından Sarıkemer Mahallesi’nde de tepeden tırnağa temizlik çalışması yapıldı. Belediyenin Temizlik İşleri ve Park İşleri Müdürlüğü ile saha ekipleri Sarıkemer’de kapsamlı temizlik çalışması yaptı.

Kuru ot temizliklerinin yanı sıra badana işlemlerinin yanında yol süpürme aracı tüm sokakları süpürürken; ana arterlerde yollar ilaçlı sularla yıkanarak, dezenfekte edildi.

“Başkan Tuncel Verdiği Sözlerini Tuttu”

Sarıkemer Mahalle Muhtarı Mehmet Dalma; “Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel’e öncelikle teşekkürlerimi sunarım. Sarıkemer, Levent Başkanımız sayesinde pırıl pırıl. Geleceğe yönelik yeni bir Sarıkemer inşa etmeye çalışıyoruz ki bunu da başardığımızı umuyorum. Vatandaşlarımız da bunun farkında. Levent Başkanımız; Sarıkemer’de temizlenmedik, badana yapılmadık nokta kalmayacağına yönelik sözü vardı. Sözünü de yerine getirdi. Yaptığı işlerden ve yerine getirdiği sözlerden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz. Sarıkemer 10 yıldır almadığı hizmeti almaya başladı. Önümüzdeki süreçte daha da artacağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Vatandaşlarda yapılan kapsamlı temizlik çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getirirlerken; Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkür etti.