BAŞKAN TUNCEL YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Tuncel Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Yazdır / Tarih: 2020-07-14

Söke Belediyesi’nin yol yapım ve yenileme çalışmaları 5 farklı noktada aynı anda devam ediyor. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel de haftanın ilk mesai gününde, güne yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek başladı. Çalışma yapılan noktaları ziyaret eden Başkan Tuncel; çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

“43. Sokak Yeni Yüzüne Kavuşuyor”

Yenikent Mahallesi’nde Mehmet Semerci Caddesi ile Fakülteler bölgesini birbirine bağlayan 43. Sokak’ta çalışmalar hızla devam ediyor. Yol yenileme çalışmasının yanında yürüyüş yolu, aydınlatma, otopark alanı ile peyzaj çalışması yapılacak sokakta parke döşeme çalışması yapılıyor. Aynı zamanda yolun yanında bulunan Yenikent Deresi etrafında da düzenleme çalışmaları yapılacak. Başkan Tuncel, yapılacak çalışmanın Yenikent Mahallesi’ne yeni bir güzellik kazandıracağını ifade etti.

Cumhuriyet, Yenicami Mahallelerinde de yol yenileme çalışmaları devam ediyor. Yenicami Mahallesi Bilecik Sokak, Cumhuriyet Mahallesi’nde Meriç ve Aras Sokaklarda yol yenileme çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Güllübahçe Mahallesi’nde de yol çalışması yapılıyor.

Başkan Tuncel; “Söke’nin Yol Sorunu Kalmayacak”

Başkan Tuncel; “Ekiplerimiz canla başla çalışıyorlar. Tek amacımız Sökemize hak ettiği hizmeti sağlamak. Bu anlamda yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 5 ayrı noktada eş zamanlı olarak yol yapım ve yenileme çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Yapılacak çalışmalarla inanıyorum ki 2024 yılına geldiğimizde hiçbir araç yollarda çukurla karşılaşmayacak” dedi.