MAHALLE MUHTARLARININ YÜZÜ GÜLÜYOR, BAŞKAN TUNCEL’E TEŞEKKÜR EDİYOR

Mahalle Muhtarlarının Yüzü Gülüyor, Başkan Tuncel’e Teşekkür Ediyor
Yazdır / Tarih: 2020-07-21

Söke Belediyesi Bayram Öncesi Temizlikle Memnuniyet Yarattı

Bayram öncesinde Söke Belediyesi tarafından başlatılan kapsamlı temizlik çalışmaları Muhtarların yüzünü güldürdü. Yapılan çalışmalarda kuru ot temizlikleri, mahallelerde bulunan kamu alanlarının temizlikleri, ağaç budama ve badana gibi çalışmalar yapılıyor. Yapılan çalışmalarda mahallelerde bulunan çocuk oyun alanları ve mezarlıklar da temizleniyor.

Söke Belediyesi’nin merkez mahallelerde ve çevre mahallelerde yaptığı temizlik çalışmaları vatandaşlardan da tam not alırken; çalışmalar özellikle mahalle muhtarlarının yüzünü güldürüyor. Yuvaca,  Gölbent, Burunköy, Yeniköy, Tuzburgazı’nda da temizlik çalışmalar tamamlanırken, muhtarlar Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkür etti.

Yuvaca Mahalle Muhtarı Mustafa Çekin; “Sayın Başkanımız Levent Tuncel ve ekibine çok teşekkür ederiz. Temizlik çalışmalarını yapan tüm arkadaşlarımızın ellerine sağlık. Virüs döneminde gelememişlerdi, bayram öncesi temizlik için geldiler. Söke Belediyesi’nin çalışmalarından çok memnunum. Her zaman yanımızda olan Başkan Levent Tuncel’e ve bütün ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

Yuvaca Muhtarı Ahmet Yemiş; “Kurban bayramı öncesinde Başkanımız Levent Tuncel’e çok teşekkür ediyorum. Saha ekipleri koordinatörü Mehmet Ünsal Bakar’a mahallemizin temizlik ihtiyacını söylemiştik. Sistemli çalışmalarının içerisine Gölbent’i de dahil ederek, geldiler ve temizlik çalışması yapıldı. Memnunuz, Başkanımız Levent Tuncel’e çok teşekkür ederiz. Bugüne kadar ne istediysek Başkanımız yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Daha bir buçuk yıl oldu, sanıyorum beş yıllık süre içinde tüm sözlerini yerine getirecektir. 49 mahalle var. Hepsinin sorununun bir anda çözülmesi mümkün değil. Biz de muhtarlar olarak taleplerimizi bu yönde ve sırasıyla yapıyoruz, Başkanımız da çözüyor” dedi.

Burunköy Mahalle Muhtarı Muharrem Kaçar; “Bayram öncesi Burunköyümüz’de ot temizlikleri, kireçleme, mezarlık bakımları, çocuk oyun grupları temizlendi. Bayram öncesi güzel bir çalışma oldu. Belediye Başkanımız Levent Tuncel’e teşekkür ediyoruz,  Allah razı olsun. Levent Başkanımız ne söz verdiyse yapmaya başladı” dedi.

Yeniköy Mahalle Muhtarı Mehmet Limoncu; “Belediyemizin bu çalışmalarından çok memnunuz. Belediye Başkanımız her konuda ne zaman ihtiyacımız olsa yanımızda. Başkanımız parke yollar, temizlik, meralar ve arıcılık konusunda olsun bize çok yardımcı oluyor. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Tuzburgazı Mahalle Muhtarı Mutlu Akıllı ise; “Allah Razı olsun Levent Başkan’dan. Korona falan dinlemedi, bizi hiç yalnız bırakmadı. Doğanbey Mahallesi için ‘Bodrum’ benzetmesi yapılmıştı, ben de Tuzburgazı için ‘Marmaris’ yakıştırması yapıyorum. Birkaç çalışma daha var. Onlar da yapıldığı takdirde daha estetik bir görünüm olacak. Mahallemizin lojistik değeri yüksek, gelen geçeni bol. Levent Başkan’a sonsuz teşekkür ediyorum. Levent Başkan bence Söke için bir şans. Hakikaten verdiği tarihten önce işler yapılıyor. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.