SÖKE BELEDİYESİ İŞÇİLERİNDEN BAŞKAN TUNCEL’E TEŞEKKÜR

Söke Belediyesi İşçilerinden Başkan Tuncel’e Teşekkür
Yazdır / Tarih: 2020-08-11

öke Belediye Başkanı Levent Tuncel, bayram ziyareti sırasında temizlik işçilerine verdiği sözü tuttu. İşçilerin geçmiş dönemden kalan alacakları ödenmeye başladı. Söke Belediyesi Temizlik İşçileri, sözünü tutan Başkan Tuncel’e teşekkür etti.

“Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçilerin geçen dönemden bu yana ödenmeyen birikmiş fazla mesai, çocuk, eğitim, yakacak, ikramiye, direksiyon primi gibi hakları bayramdan sonra ödenecek” denmiş, işçilere ödemelerin dört eşit parçada yapılacağı belirtilmişti.

“4 değil, 3 taksitte ödenecek”

Kurban Bayramında işçileri şantiye alanında ziyaret eden Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, ödemelerin bayram ertesinde yapılacağını söylemişti. 4 Eşit taksitte yapılacağı belirtilen ödemelerin 3 taksitte yapılacağı bir yeni müjdeli haber olurken; işçiler bu yeni habere de çok sevindi.

“İşçilerden Başkan Tuncel’e Teşekkür”

Alacaklarına karşılık ilk ödeme hesaplarına geçen Söke Belediyesi Temizlik işçileri, Başkan Tuncel’e teşekkürlerini ifade ederek; “Başkanımız verdiği sözü tuttu. Bizlere çifte bayram yaşattı. İşçisinin, emekçinin yanında odluğunu gösterdi. Bu bizlerde çok iyi bir motivasyon yaratıyor. Başkanımız Levent Tuncel’e çok teşekkür ediyoruz” dediler.