SÖKE BELEDİYESİ VATANDAŞINA HİZMET İÇİN HER YERDE

Söke Belediyesi Vatandaşına Hizmet İçin Her Yerde
Yazdır / Tarih: 2020-08-18

Tren Yolu Çevresi Söke Belediyesi Tarafından Temizlendi

Söke Belediyesi devlet kurumlarına destek vermeye devam ediyor. Gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarında gittiği mahallelerde cami, sağlık ocakları, okullar gibi alanlarda çalışma yapan Söke Belediyesi, pandemi döneminde de ilaçlama ve dezenfektasyon çalışmalarında devlet kurumlarının en büyük destekçisi oldu.

Kendi sorumluluk sahasında olmadığı halde gelen talepleri vatandaşın refahı için geri çevirmeyen Söke Belediyesi, devlet demiryolları tren yolu çevresinde kapsamlı temizlik çalışması yaptı. Yenicami Mahallesi’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları sırasında, Atatürk ve Yenicami Mahallesi sınırında bulunan tren yolunda kuru ot ve çevre temizliği yapıldı. Çalışmalarda demiryolları personeli tarafından budanan ağaçların atıkları da alındı.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla gerçekleştirilen çalışma, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken; Söke Tren Garı Şefi Sadık Şener de Söke Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yenicami Mahalle Muhtarı Hüseyin Yörük yapılan çalışmalardan dolayı Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkür ederken; “Söke Belediyesi taleplerimizi geri çevirmiyor. Söke’de güzel işler oluyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Muhtar Hüseyin Yörük; “Daha temiz bir çevre için belediyemiz yardımcı olmamız lazım. Bizler de çevremizi temiz tutmalıyız, çöp atmamalıyız. Kendi evimizin önünü süpüreceğiz” diye konuştu. Hüseyin Yörük, kendilerini yalnız bırakmayan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e de ayrıca teşekkür etti.