SÖKE BELEDİYE BAŞKANI LEVENT TUNCEL, HAYVAN BARINAĞI MÜJDESİ VERDİ

Yazdır / Tarih: 2020-08-18

ALKIŞLAR BAŞKAN TUNCEL’E

Söke Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Bir Sorunu Daha Çözüyor

Geçtiğimiz dönem çeşitli nedenler kapatılan hayvan barınağının yeniden açılacağı müjdesi Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’den geldi. Sökeli hayvan dostlarının oluşturduğu Pati Sevenler Derneği’nin hayvan barınağı alanında düzenledikleri etkinliğe katılan Başkan Tuncel; hayvan severlerin gönlünü adeta fethetti. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun uyumlu çalışması Söke’de uzun süredir sıkıntı olan bir konuyu daha çözüme kavuşturuyor.

Başkan Levent Tuncel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile konuyu görüştüklerini, hayvan barınağının yeniden açılması için belediye bürokratlarının çalışma yürüttüklerini söyledi. Söke Belediyesi olarak hayvan barınağının yeniden ayağa kaldırılacağını, bina tadilatı ve çevre düzenlemesinin kısa sürede yapılacağını belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Sanıyorum önümüzdeki ay hayvan barınağı yeni haliyle faaliyete geçecektir” dedi.

Seçim döneminde sorunun çözüleceği yönünde söz verdiklerini hatırlatan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Kentimizde sokak hayvanları var ve bu sokak hayvanları için çabalayan çok sayıda insan var. Hayvan barınağı ile ilgili Büyükşehir Belediyemiz ile uzun zamandır görüşüyoruz. Son safhaya gelindi. Sanıyorum önümüzdeki ay neticelenecek. Ekiplerimiz geçtiğimiz hafta temizlik çalışması yaptılar. Burada bir arada olduğumuz Pati Sevenler Derneği’ndeki arkadaşlarımıza hayran oldum. Çünkü hiçbir zorunlulukları yokken, sokak hayvanlarına yardım ediyorlar. Onlara da yardım etmek bizim ama Söke Belediyesi ama Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak görevimiz. İşin sonunda iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Binayı yeni baştan yapıp, gerekli düzenlemeleri yaparak sokak hayvanlarına ve hayvan severlere kazandıracağız. Hayvan barınağı Söke’ye yakışır hale gelecek ve bu konuda elli sene geri bakmayacağız. Sökeli hayvan severler Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte en iyisini yapacağımıza emin olsunlar” dedi.

Söke Pati Sevenler Derneği Başkanı Ferit Dündar; “Bütçemiz elverdiğince, kısıtlı imkanlarla sokak hayvanlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Nihayetinde Başkanımız müjde verdi. Biz de Söke Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyemiz hizmetlerinde sonuna kadar destekliyoruz. Hayvan barınağındaki çalışmalara elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Sayın Başkanımız Levent Tuncel’in buraya kadar gelmesi ve müjde vermesi bizi onurlandırdı. Kendisine tüm hayvan severler adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Sökeli hayvan severler Başkan Tuncel’e çiçek takdim ederlerken, kendisini alkışlarla uğurladılar.