SÖKE BELEDİYESİ’NDEN SAZLI MAHALLESİ’NE 2 BİN M2’LİK YENİ PARK

Söke Belediyesi’nden Sazlı Mahallesi’ne 2 Bin m2’lik yeni park
Yazdır / Tarih: 2020-10-06

Söke’ye bağlı Sazlı Mahallesi’ne yeni bir park ve yeşil alan kazandırılıyor. Söke Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı başlatılan park ve yeşil alan 2 Bin 74 metrekarelik araziye yapılıyor.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla başlatılan Sazlı’nın yeni parkı ile ilgili yapım çalışmalarının herhangi bir aksilik olmazsa en geç iki aylık sürede tamamlanacağı ifade ediliyor.

Planlaması yapılan parkın saha uygulaması başlatılırken; bordür çalışmaları başlatıldı. Çocuk oyun alanı, oturma grupları ve bol miktarda yeşil alanın bırakılacağı alanda; çevrede yaşayan başta çocuklar olmak üzere halk çok mutlu. Ekiplerin çalışmalarını en yakından takip eden bölgede yaşayan çocuklar olurken; yapımı başlatılan park ile ilgili heyecanlarını saklayamıyorlar. Çocuklar Başkan Tuncel’e teşekkür ediyorlar.