SÖKE BELEDİYESİ SOKAK SOKAK TEMİZLİK ÇALIŞMASINA DEVAM EDİYOR

Yazdır / Tarih: 2020-10-22

EKİPLER NALBANTLAR, YUVACA VE ÇELTİKÇİ MAHALLESİ’NDE

Söke Belediyesi ekipleri mahallelerde sokak sokak temizlik çalışmalarına devam ediyor. Saha ekipleri eş zamanlı olarak Nalbantlar, Yuvaca ve Çeltikçi Mahallelerinde temizlik çalışması yaptı. Nalbantlar Mahalle Muhtarı Hasan Kabakçı yapılan çalışmalardan dolayı mutluluğunu ifade ederken; "Her zaman yanımızda olan Başkanımız Levent Tuncel var. 20 aydır mahalle muhtarlığım döneminde ne zaman başımız sıkışsa Söke Belediyesi'ni hep yanımızda gördük." dedi.

Muhtar Hasan Kabakçı; “Bugüne kadar arkamızda devamlı var olduğunu bildiğimiz başkanımız var. Ne zaman başımızdan sıkışsa, yanına vardığımızda asla bize yüzünü bile ekşitmeyen bir başkan. Bizlere hoşgörü ile davranan Başkanımız Levent Tuncel’e ve ekibine, amirlerine çok teşekkür ediyorum.  Yapılan hizmetlerde bu 20 aylık muhtarlık sürecinde gerçekten söylüyorum, önce başkanımız evin dışından başladı. 49 Mahalle olarak başkanımızdan herhalde memnun olmayan kişi yoktur. Bunu zaten toplantılarınızda da dile getiriyoruz. Elimizden geldiği kadar kısa sürede büyük işler başardık. Yapılmayan çok az işimiz kaldı.  Yapılacak olan işlerimizde sırası geldiği zaman yapılacaktır, inanıyoruz” diye konuştu.