SÖKE BELEDİYESİ’NDEN MOLOZ UYARISI

Söke Belediyesi’nden Moloz Uyarısı
Yazdır / Tarih: 2020-10-27

Savuca Mahallesi’nde kaçak dökülen molozlar Söke Belediyesi tarafından temizlendi

(SÖKE BELEDİYESİ BASIN BÜROSU)

Sokak ve caddelere, çöp konteynırlarının yanına, dere ve yol kenarlarına gelişigüzel bırakılan yada dökülen molozlar çevre ve görüntü kirliliği oluşturuyor. Savuca Mahallesi’nde molozlar temizlendi.

Savuca Mahallesi Zekai Avcıoğlu Sokak, Savuca İlköğretim Okulu yanında bulunan boş arazi kenarına bırakılan molozlar Söke Belediyesi ekiplerince temizlendi. Vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendiren ekipler Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla harekete geçerken; bölgede yapılan temizlik çalışması memnuniyet yarattı.

“Denetimler Artacak”

Söke Belediyesi’nden yapılan açıklamada gelişigüzel moloz dökümü ile ilgili denetimlerin arttırılacağı, dere, kamu alanı ve boş alanlara kaçak olarak dökülen inşaat atığı, moloz ve çöp dökenlere cezai işlem uygulayacağı ifade edildi.

“Kentimize Birlikte Sahip Çıkalım”

Söke Belediyesi’nden yapılan açıklamada vatandaşlar çevre ve görüntü kirliliğine karşı duyarlı olmaya davet edilirken; “Her bir bireyin duyarlı olması gerekir. Çöp ve moloz dökümleri çevreye büyük ve kalıcı zarar vermekte ve görüntü kirliliği yaratmaktadır. Çevremize ve en önemlisi kentimize birlikte sahip çıkalım” denildi.