BAŞKAN TUNCEL’DEN SÖKESPORLU FUTBOLCULARA BAKLAVA

Başkan Tuncel’den Sökesporlu Futbolculara Baklava
Yazdır / Tarih: 2020-10-27

Sökespor geçtiğimiz hafta sonu yeni sezon için sahaya indi. Yeni sezon hazırlıklarını antrenmanlarıyla yapan Sökesporlu futbolculara Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel baklava gönderdi.

Söke Şehir Stadında idman yapan Sökespor futbol takımını ziyaret eden Söke Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İberya Arıkan; yeni sezon öncesi Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'in başarı dileklerini iletti, baklava ikram etti. Gerçekleşen ziyarette Sökespor Kulüp Başkanı Onur Kara ve yöneticiler de bulundu.