SÖKE BELEDİYESİ’NDEN PARKLARDA ONARIM ÇALIŞMASI

Söke Belediyesi’nden parklarda onarım çalışması
Yazdır / Tarih: 2020-11-18

Park ve bahçelerde sürekli yeşillendirme ve bakım çalışmalarını sürdüren Söke Belediyesi; bu alanlarda bulunan çocuk oyun gruplarına bakım ve onarım çalışması başlattı. Söke merkez ve çevre mahallelerde bulunan alanları kapsayan çalışmalarda, tüm çocuk oyun grupları elden geçecek.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatlarıyla başlatılan çalışmada; yıpranan veya kırılan oyun gruplarının malzemeleri yenileri ile düzenlenip, yıpranan malzemeler ise onarılıyor. Umut Vural Parkı’ndan başlayan çalışmalar ilçe genelinde çocuk oyun grubu bulunan toplam 85 adet park ve yeşil alanı kapsayacak.