2021 YILI SÖKE’NİN YATIRIM YILI OLACAK

Yazdır / Tarih: 2021-01-27

Söke Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet adımlarını atmaya başlıyor

Söke’nin 2021 yılı için müjdeli sözleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’den geldi; “2021 Söke’nin yatırım yılı olacak”.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile bir araya geldi. Söke’nin ihtiyacı olan projeleri masaya yatıran başkanlar, birçok konuda fikir birliğine vardı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “2021 yılı hem Büyükşehir Belediyemiz, hem de Söke Belediyemiz için yatırım yılı olacak” dedi.

Özlem Çerçioğlu ile Söke’ye yapacakları yatırımları görüştüklerini söyleyen Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “2021 yılı sonunda Söke’nin hizmet konusunda yüzü gülecek. Özlem Hanım da son derece kararlı ve birlikte yürüteceğimiz birçok projede hem fikiriz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile el ele vererek Sökemize söz verdiğimiz projeleri hayata geçireceğiz. Başkan Tuncel yakın zamanda Söke için müjdeli haberleri teknik çalışmaların tamamlanmasının ardından vereceğiz” diye konuştu.