BAŞKAN TUNCEL; “SÖKE BELEDİYESİ TARIMSAL ÜRETİMDEN UZAK KALMAYACAK”

Başkan Tuncel; “Söke Belediyesi tarımsal üretimden uzak kalmayacak”
Yazdır / Tarih: 2021-02-01

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel halk ile birlikte yönetim anlayışının en güzel örneklerini sunmaya devam ediyor. Vatandaşlarla ve mahalle muhtarları ile sürekli bir araya gelerek taleplerini dinleyen Başkan Tuncel, hafta sonunda Söke Ovası’nda bazı üreticilerle bir araya geldi.

Yakın zamanda başlattığı tarımsal üretim projesi ile dikkat çeken Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; üretim ve üreticilerin önemini bir kez daha gündeme getirmişti. Tarımsal üretim projesini sosyal belediyecilik anlayışı ile harmanlayan Başkan Tuncel yakın zamanda Söke Belediyesi’nin kendi üreteceği ürünleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarla buluşturacağı gibi, Söke’de çeşitli tarımsal markalar yaratmayı da hedefliyor.

Göreve geldiği ilk günlerde İlçe Tarım Müdürlüğü ile birlikte başlatılan meraların ıslah edilmeye başlamasının ardından, 70 dönümlük arazide buğday üretimine başlayan Söke Belediyesi; tarımsal kalkınmaya örnek olacak projelerini de hayata geçirmeyi bekliyor.

Özellikle Söke gibi verimli bir ovaya ve tarımsal üretime büyük nimet sağlayan iklime sahip kent belediyelerinin tarımdan uzak kalmamaları gerektiğini belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Biz Söke Belediyesi olarak bir yandan modern kentleşme için çalışırken, bir yandan da üreten ve üretimini katma değere dönüştüren bir belediye olmayı hedefliyoruz. Bu yönde planladığımız tarımsal üretim projelerimiz var. Yakın zamanda bunları hayata geçireceğiz” dedi.