SÖKE BELEDİYESİ HİZMETTE MESAFE TANIMIYOR

Söke Belediyesi Hizmette Mesafe Tanımıyor
Yazdır / Tarih: 2021-02-03

Söke Belediyesi saha ekipleri kapsamlı temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Eş zamanlı olarak her gün üç farklı ekibinin ayrı noktalarda hizmet verdiği Söke Belediyesi saha ekipleri, hizmette mesafe tanımıyor. Kapsamlı temizlik çalışmalarından sadece ilçe merkezi değil Söke’ye bağlı çevre mahalleler de nasibini alıyor.

Söke’nin 40 km mesafede bulunan mahallesi Latmos Dağı eteklerindeki Karakaya Mahallesi’nde kapsamlı temizlik çalışması yapıyor. Çevre mahallelerde sokak sokak temizlik çalışması yapılırken; muhtarların talepleri doğrultusunda koordineli çalışma yapılıyor.

Karakaya Mahalle Muhtarı Mustafa Akdaş, yapılan çalışmalardan dolayı son derece mutlu olduklarını belirtti. Muhtar Akdaş; “Yağmur, çamur, kış dinlemeden Söke Belediyesi ekipleri köyümüzde. Bir-iki ayda bir kapsamlı temizlik çalışması yapılıyor. Levent Tuncel Başkanımız ve ekiplerine çok teşekkür ederim” dedi.