BAĞARASI MUHTARI ESAT ARICI; “İYİ Kİ LEVENT BAŞKAN VAR, İYİ Kİ SÖKE BELEDİYESİ VAR”

Bağarası Muhtarı Esat Arıcı; “İyi ki Levent Başkan var, iyi ki Söke Belediyesi var”
Yazdır / Tarih: 2021-02-08

Söke’ye bağlı Bağarası Mahallesi’nin imdadına yine Söke Belediyesi koştu. Bağarası Mahallesi’nin eski Hürriyet ve Cumhuriyet mahalleleri mevkiinde bulunan üç adet geçiş köprüsü Söke Belediyesi ekipleri tarafından yapılıyor.

Bağarası Mahallesi dere yatağı üzerinde bulunup, çevresindeki cadde ve sokakları birbirine bağlayan geçiş köprülerinde uzun süredir sıkıntı yaşanıyordu. Mahalle Muhtarı Esat Arıcı DSİ başta olmak üzere çok sayıda kapıyı çaldığını ancak sonuç alamadığını belirtirken; Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e ise bir kere söyler söylemez hemen geri dönüş aldığını söyledi. Başkan Tuncel’in vatandaşların mağduriyetini önlemek adına görevi olmamasına rağmen hemen imdatlarına yetiştiğini söyleyen Mahalle Muhtarı Esat Arıcı; “Halkımız köprülerden geçemiyordu. Başkanımız Levent Tuncel’e sorunumuzu ilettik. Hemen müdahale edildi. Üç köprümüz de yapılıyor. Kendisinden Allah razı olsun. Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İyi ki Levent Başkan var, iyi ki Söke Belediyesi var” diye konuştu.