SÖKE BELEDİYESİ’NDEN YENİDOĞAN’DA YOL YAPIM ÇALIŞMASI

Söke Belediyesi’nden Yenidoğan’da Yol Yapım Çalışması
Yazdır / Tarih: 2021-02-18

Söke Belediyesi, merkez ve çevre yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Söke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye ekiplerince yol yapım çalışmaları Yenidoğan, Tuzburgazı, Yamaç, Savuca ve Söke merkezde belirlenen program dâhilinde sürüyor.

Yenidoğan Mahallesi, 67. Sokak’ta yol söküm çalışması başlarken eş zamanlı olarak, Tuzburgazı ve Yamaç Mahalleleri'nde de yol yenileme çalışmaları devam ediyor. Belediyenin tamirat ekibi ise Söke merkez ve Savuca Mahallesi’nde çalışmalarını yapıyor.

Yenidoğan Mahalle Muhtarı Tuncay Tunç, talepleri üzerine mahallelerinde ihtiyaç olan noktalarda Söke Belediyesi tarafından çalışma başlatıldığını ifade ederken; “Söke Belediyemizin çalışmalarından yana çok memnunuz. Başkanımız Levent Tuncel ve ekibini her zaman yanımızda görüyoruz” dedi.

Mahallelerde sürdürülen çalışmalar halkın takdirini toplarken, Başkan Tuncel’in talimatıyla harekete geçen Söke Belediyesi ekipleri; ilçede yol sorununun kökten çözümü için durmaksızın çalışmalarına devam ediyor.