KAPSAMLI TEMİZLİK ATATÜRK VE ÇELTİKÇİ MAHALLESİ’NDE

Kapsamlı Temizlik Atatürk ve Çeltikçi Mahallesi’nde
Yazdır / Tarih: 2021-03-01

Söke Belediyesi kapsamlı temizlik çalışmaları ilçe merkez mahallelerinde devam ediyor. Söke Belediyesi kadın çalışanlarının ağırlıklı olduğu saha ekipleri ilçe merkezinde Atatürk ve Çeltikçi Mahallelerinde eş zamanlı olarak kapsamlı temizlik çalışmasına başladı.

Yapılan çalışmalarda kaldırımlarda yabancı ot, boş arsa temizliklerinin yanında cadde cadde, sokak sokak temizlik çalışması yapılıyor. Gerekli görülen boş alanlarda yabani ot mücadelesi ile ilgili olarak ilaçlama da yapılıyor.