BAŞKAN TUNCEL’DEN SÖKELİ KADINLARA BEZ TORBA HEDİYESİ

Başkan Tuncel’den Sökeli Kadınlara Bez Torba Hediyesi
Yazdır / Tarih: 2021-03-03

Söke’de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamaları erken başladı. Söke Belediye Başkanı kadınlara, yine Sökeli kadınlar tarafından üretilen bez torları hediye etti.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in öncülüğüne kurulan Sökeli Kadın Kooperatifi üretime başladı. Kooperatif tarafından ilk üretimleri olan bez torbalar ise, Başkan Tuncel’den kadınlara 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü hediyesi oldu. Çarşamba pazaryeri alanında Söke Belediyesi ekiplerince dağıtımı yapılan bez torbalar alışverişe gelen vatandaşların büyük beğenisini topladı. Kurulan stantta görevli Söke Belediyesi personeli bez torbaları dağıtırken; Başkan Levent Tuncel’in de selam ve sevgilerini iletti.