SÖKE BELEDİYESİ’NİN SOSYAL TESİSLERİ YENİDEN AÇILIYOR.

Söke Belediyesi’nin Sosyal Tesisleri Yeniden Açılıyor.
Yazdır / Tarih: 2021-03-03

Koronavirüs salgın sürecinde başlayan kontrollü normalleşme dönemi nedeniyle kafe ve restaurantlar yeniden açılıyor. Söke Belediyesi kuruluşu olan LİMA A.Ş. bünyesindeki sosyal tesisler de yeniden açılmaya hazır hale getirildi. Söke Belediyesi ekiplerince işletmelerde hazırlıklar yapılırken; vatandaşların hizmetine sunuma hazır hale getirildi. İşletmelerde Sağlık Bakanlığı Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde yer alan koşulları sağlandı.

Söke Belediyesi’ne ait LİMA A.Ş. Bünyesindeki Zeytindalı Kafe, Spor Kafe, Belediye Meydanı Portakal Vitamin Büfe, Güllübahçe Mesire Alanı ve İstasyon Caddesi’nde bulunan restaurant açık olacak.

Sosyal tesislere vatandaşlar HES kodu ile giriş yapacak, Masalar arası mesafe korunarak açık ve kapalı alanlar için ayrı ayrı olacak şekilde % 50 kapasite sınırlaması uygulanacak. Tüm kafe ve restaurantlarda saat 19:00'a kadar servis açık olacak. 19:00-21:00 saatleri arası servisler kapanacak, tesisler "gel-al" şeklinde hizmet verecek. Tüm tesislerde girişlerde dezenfektanlar yer alacak. Servislerde tek kullanımlık kullan-at bardak, tabak, çatal ve bıçaklar kullanılacak.