CHP’Lİ VEKİLLER TEZCAN VE BÜLBÜL’DEN, BAŞKAN TUNCEL’E TEŞEKKÜR

CHP’Lİ VEKİLLER TEZCAN VE BÜLBÜL’DEN,  BAŞKAN TUNCEL’E TEŞEKKÜR
Yazdır / Tarih: 2021-03-11

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül; Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i ziyaret etti. Vekillere bu ziyarette CHP İl Başkanı Ali Çankır, CHP Söke İlçe Başkanı Ali kemal Özcan, CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Kübra Çolak ve partililer de eşlik etti.

Meclis toplantı salonunda konuklarını ağırlayan Başkan Tuncel, ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirirken; genel iktidar için yerelde belediyelerin çalışmalarının çok önemli olduğunu söyledi.

CHP’nin hedefinin iktidar olmak diyen Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Yerel yönetimlerin başarısı iktidar yolunda genel merkeze büyük destek verecektir. Genel merkezimiz, milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz canı gönülden çalışıyorlar. Bu yolda çalışan herkese başarılar diliyorum” dedi.

CHP Aydın il Başkanı Ali Çankır; “Yerel yönetimlerimizin seçimler sonrasında ve özellikle pandemi sürecinde ortaya koydukları başarı çalışmalar tüm kamuoyu tarafında takip edilmektedir. Biz de Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel nezdinde tüm belediye çalışanlarımıza, yöneticilerimize Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile Aydın’daki tüm başkanlarıma halka dokunan sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile halka dokunmalarını kutluyorum. Onların halka dokunmaları CHP’nin sahadaki gücünü arttırıyor” dedi.

CHP YDK Üyesi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül; “Yerel seçimlerden bugüne Millet ittifakı belediyeleri o kadar iyi çalışmalar içerisinde ki, iktidarın yaptığı yerel belediyelilerin gelirlerini kısmak ve başarılı olmalarını engellemek için ellerinden geleni yapmak.” dedi.

CHP PM Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ise; “Özellikle pandemi döneminde iktidarın yerel yönetimlerimizi bütün engelleme çalışmalarına rağmen belediye başkanlarımız başarılı çalışmalar yapmıştır. İş yapamayan esnafa destek vermekten tutun, işsiz kalan çalışanlara geçimleri için destek vermeye kadar. Ekmek dağıtmaktan, sahra hastanesi yapmaya kadar. Maske dağıtmaktan hijyen malzemesi dağıtmaya kadar belediyelerimizin çok iyi organize olduğunu görüyoruz. Bu organizasyonlarda belediyelerin çok başarılı olmasına rağmen hükümet valilikler ve kaymakamlıklar aracılığı le yardımları ulaştırma hareketine kalkıştı ama vatandaşa gitmediği, ellerinin ayaklarına dolaştığını herkes gördü.  Millet İttifakı ve CHP’li Belediye Başkanlarımız ülkede 1 milyon vatandaşa dokundular ve bundan sonra da bu yardımları yapmaya devam edecekler. Söke’de Levent Başkanımızı, Aydın’da Özlem Başkanımızı ve tüm başkanlarımızı tebrik ediyor ve kutluyorum. Türkiye bir iktidar değişikliğinin eşiğinde. Bu yüzden Erdoğan artık beddua etmeye başladı, Biz beddua ile karşılık vermeyeceğiz. İnşallah Türkiye önümüzdeki ilk seçimde vatandaşa dokunan, sosyal devlet ve sosyal adalete inanan bir iktidara kavuşacak” diye konuştu.