LEVENT TUNCEL İLE SÖKE’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Levent Tuncel ile Söke’nin Çehresi Değişiyor
Yazdır / Tarih: 2021-03-15

Panayır Pazarındaki Dükkanlar Yıkılıyor

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile 2021 yılının hizmet yılı olacağını söylemişti. Geçtiğimiz günlerde Sökelilere verilen otopark müjdesinin ardından, Söke Belediyesi sahada büyük projeleri için çalışmalarını hızlandırdı. Panayır pazarında bulunan belediyeye ait eski dükkanların yıkımı başlarken; Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, çalışmaları yerinde takip etti.

Albayrak Caddesi üzerinde yıllardır kullanılan dükkanlar adeta harabeye dönmüştü. Dükkanların pazaryeri kısmında kalan kör noktalar alkol ve madde kullanıcılarının mekanı haline gelmiş, çevredeki vatandaşları rahatsız etmekteydi.

Uzun süredir yıkımı beklenen panayır pazarı alanındaki eski dükkanların yıkımına başlandı. Hafta sonu dış cepheleri sökülen dükkanlarda, haftanın ilk günü ile birlikte yıkım çalışması başladı. Sabahın erken saatlerinde Söke Belediyesi ekiplerince gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından, yıkım çalışmasına başlandı.

Bu dükkanların yıkımı ile panayır pazarının önü açılacak, yapılması planlanan proje ile yeşil bir bant oluşturulacak. Daha sonraki aşamada panayır pazarı alanının da yeniden düzenleneceği ve Söke’ye yakışır bir hale getirileceği belirtildi.

“PANAYIR PAZARI DÜZENLEMESİNİN İLK ADIMI”

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, çalışmaları yerinde takip etti. Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli ile birlikte panayır pazaryerinde yıkımı yapılan alanı inceleyen Başkan Tuncel, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İlk etapta yıkımı yapılan dükkanların yerinin düzenleneceğini belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Söke’ye yakışanı yapmaya çalışıyoruz. Öncelikli olarak pazaryerinin önünü açıyoruz. Dükkanların yıkımı ile Pazar rahat bir nefes alacak. Bugün yıkım başladı, sanıyorum yarın bitecek. Daha sonra belediyemiz ekipleri tarafından yapılacak çalışmayla yeşillendirilecek. Güzel bir görünüme kavuşacak. Daha sonra ikinci etapta da pazaryeri düzenlemesini yapacağız” diye konuştu.