SÖKE BELEDİYESİ ŞANTİYE EKİPLERİ YİNE 5 FARKLI NOKTADA

Söke Belediyesi Şantiye Ekipleri Yine 5 Farklı Noktada
Yazdır / Tarih: 2021-03-26

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in “Söke’de yol sorunu kalmayacak” sözü yerine geliyor. Söke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Şantiye ekiplerince her gün en az beş farklı noktada yol yenileme çalışması yapılıyor.

Yapılan son çalışmalarda Konak Mahallesi Baygür Sokak (eski devlet hastanesi yanı) yepyeni parke taşı yol kaplamasına kavuşuyor. Bunun yanında Doğanbey, Yenidoğan ve Argavlı Mahallelerinde de yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Söke Belediyesi Şantiye ekiplerince panayır pazarı alanında yıkımı gerçekleştirilen dükkanların yerinde yeşil alan düzenlemesinin alt yapı çalışması da başlatıldı.

Levent Tuncel Başkanlığında, 2019 Nisan ayından bu yana 200 Bin metrekarenin üzerinde yol yenileme çalışması yapan ekipler, çalışmalarda hız kesmiyor. Belirlenen program dahilinde çalışmalar devam ediyor. Söke Belediyesi’nin kendi ekiplerince yapılan çalışmalarda, yine Söke Belediyesi’nin kendi şantiyesinde üretilen parke ve bordür taşları kullanılıyor.