SÖKE BELEDİYESİ, YANGIN MAĞDURU AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

Söke Belediyesi, Yangın Mağduru Aileyi Yalnız Bırakmadı
Yazdır / Tarih: 2021-04-05

Söke’ye bağlı Savuca Mahallesi 7. Sokakta bulunan evde yangın çıktı. Solmaz Cebel’e ait evde çıkan yangına Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale ederek söndürdü. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın sırasında evde kimsenin olmadığı öğrenildi. Yangında tüm evi alevler sararken, evdeki eşyalar büyük ölçüde zarar gördü.

“Söke Belediyesi Yardım Elini Uzattı”

Yangın sonrasında Söke Belediyesi saha ekipleri tarafından yardım eli uzatıldı. Söke Belediyesi ekipleri mağdur aileyi yalnız bırakmadı. Yangın çıkan evde kapsamlı temizlik çalışması başlatılarak,  yangın enkazı Söke Belediyesi ekiplerince kaldırıldı.  Ev sahipleri yanlarında olan Söke Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.