SÖKE BELEDİYESİ, 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ'NÜ UNUTMADI

Söke Belediyesi, 5 Nisan Avukatlar Günü'nü Unutmadı
Yazdır / Tarih: 2021-04-05

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Söke Belediyesi ekibi; Avukatları unutmayıp, ziyaret etti. Ziyaretlerde çiçek takdim edilerek Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in selam ve mesajı iletildi.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel yayınladığı mesajında; “Savunma hakkımızın temsilcilerinin, 5 Nisan Avukatlar Günü kutlu olsun” dedi.

Söke Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Av. Adviye Çetin, Söke Belediye Meclisi’nin Avukat Üyeleri Hatice Uzel Çakar ve Hatice Kurban, Belediye şirketi LİMA A.Ş Avukatı Filiz Ceylan ziyaret edildi.