SÖKE BELEDİYESİ'NDEN CAMİLERDE CUMA TEMİZLİĞİ

Söke Belediyesi'nden Camilerde Cuma Temizliği
Yazdır / Tarih: 2020-05-29

Aydın’ın Söke ilçesinde camilerde ibadetin yeniden başlayacak olması nedeniyle, cuma namazı kılınacak camiler Söke Belediyesi tarafından temizlenerek dezenfekte ediliyor.

Söke Belediyesi ekipleri Koronavirüs (Covid-19) pandemi sürecinde toplu ibadetlere kapatılan ve 29 Mayıs Cuma günü getirilen kurallar çerçevesinde cami bahçelerinde kılınacak olan Cuma namazı öncesi çalışma başlattı. Söke Belediyesi, cuma namazı kılınmak üzere belirlenen camiler ve cami bahçelerinde detaylı temizlik ve dezenfekte çalışmalarına başladı.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Söke Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan tüm noktalarda halkımızın hizmetindeyiz. İlçemiz camilerinde Cuma namazı öncesi temizlik çalışmaları başlattık. Pandemi sürecinde koronavirüs mücadelemiz etkin şekilde devam ediyor” dedi.