SÖKE BELEDİYESİ HIDIRELLEZİ UNUTMADI

Yazdır / Tarih: 2020-05-05

- BU KEZ HIDIRELLEZ COŞKUSU EV VE BALKONLARA TAŞINDI

Söke Belediyesi Hıdırellez’i unutmadı. Koronavirüs (covid-19) salgın süreci yaşansa, halkın büyük bir bölümü evlerde olsa da Söke Belediyesi bu kez Hıdırellez coşkusunu, vatandaşın ayağına götürdü. Söke Belediyesi Şehir Bandosu, kentin büyük bir bölümünü kapsayan şehir turu atarken, vatandaşlar evlerinin balkonlarına, camlarına çıkarak coşkuyu yaşadı. Özellikle evlerinde kalmaz zorunluluğu bulunan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 20 yaş altı çocuk ve gençlerin mutluluğu yüzlerine yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda etkinlikleriyle, Evde Kalmanın Coşkuya Engel olmadığını kanıtlayan Söke Belediyesi’nin; geleneksel etkinlikler arasında olan Hıdırellez’i de unutmaması vatandaşların takdirini topladı.

Söke Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Bir Vatandaşımızın, Özellikle Bir Çocuğumuzun Bile Gülüşü, Mutluluğu Bizim İçin Her şeye Değer. Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel'in talimatıyla bu kez Hıdırellez coşkusunu evlere ve balkonlara taşımaya çalıştık. Söke'nin birçok cadde ve sokağında Belediye Bandomuz ile vatandaşlarımızı selamladık, Başkanımız Levent Tuncel'in sevgi ve saygılarını ilettik. Siz evde Kalın, Söke Belediyesi Yanınızda Unutmayın!” Denildi.

(LT-)