6 EYLÜL SÖKE'NİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 96. YILI KUTLU OLSUN

Yazdır / Tarih: 2018-09-10

6 Eylül coşkusunu bu yıl yine on binlerce vatandaşımızla coşku içinde kutladık.Demet Erdem’in sunuculuğunu yaptığı konser de sahneyi ilk önce Esra Sezer aldı. Seslendirdiği şarkılarla Sökelileri coşturan Sezer sahneyi daha sonra Koray Avcı’ya bıraktı.

Söke Belediye Başkanımız Süleyman Toyran önderliğinde gerçekleştirdiğimiz 6 Eylül Söke'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümünü bizlere unutulmaz bir gece yaşatan Koray Avcı eşliğinde siz vatandaşlarımızla birlikte coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.