ÇOCUKLAR 23 NİSAN COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞANACAK

Yazdır / Tarih: 2017-04-17

Söke Belediyesi tarafından düzenlenen Söke Novada Outlet’in katkılarıyla gerçekleşecek etkinlikler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na coşku katacak.

“ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYACAK”

23 Nisan Pazar günü çocuklara yönelik Novada Outlet otoparkında gerçekleşecek etkinliklerde çocuklar adeta eğlenceye doyacak. Söke Belediyesi Şehir Bandosu’nun renk katacağı etkinlik alanında Şişme oyun parkı, sahne gösterileri, el yapımı oyunca sergisi, interaktif oyunlar, yüz boyama balon katlama gibi aktiviteler yer alacak. Resim ve hikaye yarışmasının ödül töreni ve sergisinin de yapılacak 23 Nisan Çocuk etkinlikleri 14.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

“UÇURTMALAR 12. KEZ HAVALANACAK”

Söke Belediyesi’nin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan ve bu yıl 12.’si gerçekleşecek olan Uçurtma Şenliği ile gökyüzü yine rengarenk olacak. Yine Söke Novada Outlet’in katkılarıyla gerçekleşecek olan Uçurtma Şenliği’nde çocuklara ücretsiz uçurtma dağıtımı gerçekleştirilecek.

“ÇOCUKLARA SİNEMA”

Ayrıca 23 Nisan Çocuk etkinlikleri kapsamında Söke Belediyesi çocuklara keyifli bir gün daha armağan ediyor. 22 Nisan 2017 Cumartesi gün “En Süper Kahramanlar” adlı film 13.00 ve 15.00 saatlerinde Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda ücretsiz olarak çocuklarla buluşacak.