SÖKE BELEDİYESİ YİNE HER YERDE

Söke Belediyesi yine her yerde
Yazdır / Tarih: 2021-04-13

Ekipleri eş zamanlı olarak yine 5 ayrı noktada
Söke Belediyesi tarafından yol yapım ve yenileme çalışmaları tempo düşürmeden devam ediyor. Başkan Levent Tuncel’in “Söke’de yol sorun olmaktan çıkacak” sözü yerine geliyor.
“Yenicami Şenırmak Sokak’ta 5 Bin M2’lik Yol Çalışması”
Söke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye ekiplerince yol yenileme ve yapım çalışmaları devam ediyor. Yenicami Mahallesi’nin önemli sokaklarından biri olan Şenırmak Sokak’ta kaldırım bordürlerinin döşeme çalışmasının tamamlanmasının ardından hızla yeni parke taşı döşeme çalışmaları başlatıldı. 12 metre genişlikteki sokakta yaklaşık 5 Bin metrekarelik parke yol çalışması yapılıyor.
“Kemal Yavuz Sokak’ta çalışma başladı”
Yine Yenicami Mahallesi’nde yıllardır yenileme çalışması bekleyen Kemal Yavuz Sokak’ta da çalışmalar başlatıldı. Sokakta eski yol kaplaması sökümü yapılırken, kısa süre içinde Kemal Yavuz Sokakta da parke yol yapımı başlayacak.
“Doğanbey ve Bayırdamı’nda Yol Çalışması”
Doğanbey Mahallesi’nde yol yapım çalışmalar devam ederken; bir başka Söke Belediyesi ekibi de Söke’ye bağlı Bayırdamı Mahallesi’nde çalışma yapıyor. Söke merkeze yaklaşık 20 Km mesafede bulunan Bayırdamı Mahallesi’nde de yol sorun ve sıkıntı olmaktan çıkıyor. Bu alanda yaklaşık bin metrekarelik yol, yepyeni parke döşemesine kavuşuyor.
“Garnizona Yeşil Alan”
Diğer taraftan Söke Belediyesi Şantiye ekipleri tarafından Söke Garnizon Komutanlığı alanı içerisinde bulunan bir alan park ve yeşil alan olarak düzenleniyor.