GÜLLERİNE KAVUŞAN GÜLLÜBAHÇE’YE SÖKE BELEDİYESİ’NDEN BİR GÜZEL DOKUNUŞ DAHA!

Yazdır / Tarih: 2021-04-15

Güllübahçe Mahallesi’nde güllerin dikildiği refüj, Söke Belediyesi’nden bir güzel dokunuş daha geldi. Aralık ayı içinde dikimi yapılan güller kendilerini göstermeye başlarken; güllerin bulunduğu refüj Söke Belediyesi ekiplerince geçtiğimiz günlerde yabani otlardan temizlenmişti.

“Sulama Tesisatı Tamamlandı, Dekoratif Görüntü Oluşturuldu”

Yapılan son çalışmada Söke Belediyesi ekipleri tarafından sulama tesisatı tamamlandı. Jud bezi ve cüruf serilen Güllübahçe Mahallesi orta refüjünde dekoratif bir görüntü oluşturuldu. Türkiye’nin en önemli tarihi değerlerinden biri Priene Antik Kenti’ni içinde barındıran Söke’ye bağlı Güllübahçe Mahallesi’nde yapılan görsel çalışmalar vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Mahalle Muhtarı Yusuf Çam, yapılan çalışmalardan dolayı Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel başta olmak üzere Söke Belediyesi ekiplerine teşekkürlerini dile getirdi.