YENİCAMİ MAHALLESİ’NDE İKİ SOKAKTA BÜYÜK YOL ÇALIŞMASI

Yazdır / Tarih: 2021-04-19

Söke Belediyesi Şantiye ekiplerince yol yapım çalışmaları devam ediyor. Yenicami Mahallesi Şenırmak Sokak’ta birinci etap çalışmalarında parke döşemesi tamamlanırken; kaldırım yapımı sürüyor.  Söke’nin önemli alternatif yollarından biri olma özelliğini taşıyan Şenırmak Sokak’ta çalışma tamamlandığında 5 Bin m2’lik yeni yol yapımı tamamlanmış olacak.

Diğer taraftan yine Yenicami Mahallesi Kemal Yavuz Sokak’ta ise bir bölümde eski yol kaplaması söküm işlemi devam ederken; sokağın büyük bölümünde yeni parke taşı döşeme çalışması tamamlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Söke Belediyesi yol yapım ve yenileme çalışmalarının Söke merkez ve çevre mahallelerde belirlenen program dahilinde tempo düşürmeden devam ettiği belirtildi.