SÖKE BELEDİYESİ YANINIZDA

Yazdır / Tarih: 2021-04-29

Tam kapanma sürecinde Söke Belediyesi vatandaşının yanında olacak. 29 Nisan, 17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek tam kapanma sürecinde Söke Belediyesi saha ekipleri, sorumluluk hizmet alanlarında görev başına olacak.

Söke Belediyesi Temizlik İşleri, Sağlık İşleri, Mezarlık İşleri, Zabıta, Park İşleri gibi birimleri görevlerini hız kesmeden sürdürecek. Vatandaşlar istek, talep ve şikayetlerini Söke Belediyesi’nin 0.256.5181324 no.lu telefonuna iletebilecek. Bu talep ve şikayetler sosyal medya platformları mesaj bölümlerinden de Söke Belediyesi’ne iletilebilecek.

“Sağlıklı Günler için Evde Kalalım”

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel sağlıklı günlere ulaşmak için alınan tedbirler kapsamında kurallara uyma konusunda vatandaşları uyarırken; “17 günlük tam kapanma sürecinde Söke Belediyesi ekiplerimiz görevlerinin başında olacak. Vatandaşlarımızın istek, talep ve şikayetlerini çözüme kavuşturma noktasında da ekiplerimiz duyarlı olacak. Tam kapanma sürecinde Söke Belediyesi olarak hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.