BAŞKAN TUNCEL’DEN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI

Yazdır / Tarih: 2021-05-01

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Tuncel mesajında şu ifadelere yer verdi:

İşçinin birlik, dayanışma ve mücadele günüdür. ‘Emek en yüce değerdir’ sözünün anlam bulduğu gündür 1 Mayıs.  Emeği değerli kılanların ve değerini bilenlerin bayramıdır.

Biz göreve geldiğimiz günden bu yana elimizden geldiğince emekçilerimizin yanında olmaya, onları ülkenin zorlu ekonomik koşullarına ezdirmeme gayreti içinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Ülkemizde İş kazaları ve işçi ölümlerinin sona erdiği, iş sağlığı ve güvenliği başta olmak üzere şartların çok daha iyi standartlara kavuşturulduğu, devlet ve işveren kesimlerinin işçi ve emekten yana işbirliği yaptığı aydınlık günler diliyorum.

İşçilerin uluslararası birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; emeği ile geçinen başta tüm hemşerilerimiz olmak üzere tüm işçilere kutlu olsun.

Levent Tuncel / T.C. Söke Belediye Başkanı