KAPSAMLI TEMİZLİKTE İKİNCİ GÜN

Yazdır / Tarih: 2021-05-04

Söke Belediyesi'nin kapsamlı temizlik çalışmaları, ikinci gününde Söke merkezde devam ediyor. Bugün Söke Belediyesi temizlik filosu; yine iki yıkama ve dezentefte aracı, iki süpürge aracı ve 15 kişilik ekip ile Fevzipaşa ve Atatürk Mahalleri'nde çalışma yaptı. Temizlik yanında koronavirüs tedbirleri kaspamında ilaçlı su ile yıkama ve dezenfekte çalışması yapıldı. Program tüm Söke'yi kapsıyor ve tam kapanma süreci sonuna kadar tamamlanacak.

Tüm Söke'yi kapsayan program kapsamında yarın da, Konak, Çeltikçi ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde temizlik çalışması yapılacak.

Söke Belediyesi, Başkan Levent Tuncel'in talimatlarıyla, mavi kategoriyi hedefleyerek Söke'yi daha temiz hale getiriyor.

Video için aşağıdaki linke tıklayınız: