SÖKE BELEDİYESİ’NİN YOL ÇALIŞMALARI TAM KAPANMADA DA HIZ KESMEDİ

Yazdır / Tarih: 2021-05-05

Söke Belediyesi Şantiye Ekipleri yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yenicami Mahallesi, Şenırmak Sokak’ta ikinci etap yol çalışması başlatıldı. Eski kaplamanın sökümünün yapıldığı sokakta kaldırım bordürlerinin imalatına başlandı. Diğer taraftan yine Yenicami Mahallesi, Kemal Yavuz Sokak’ta çalışmaların tamamlanmasının ardından, Behçet Yerlikaya Sokak’ta da başlatılan yol yapım çalışması devam ediyor. Burada parke taşı döşemesine geçildi.

Söke Belediyesi Şantiye ekipleri Yenicami Mahallesi’nin yanında Cumhuriyet Mahallesi, Kıvanç Sokak’ta tamirat, Doğanbey Mahallesi’nde de yol yapım çalışması yapıyor. Şantiye ekiplerince Sanayi Sitesi’nde yıkımı yapılan çöp şiş dükkânları alanında gerçekleşen temizlik çalışmasını da son aşamaya getirdi.

Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yerli, yol yapım çalışmalarının belirlenen program dahilinde devam ettiğini belirterek; “Başkanımız Levent Tuncel’in Söke’de yol sorun olmaktan çıkacak sözünü yerine getirmek için çalışmalarımız sürüyor” dedi.