TEMİZLİK FİLOSU BUGÜN YENİKENT VE ÇELTİKÇİ'DEYDİ

Yazdır / Tarih: 2021-05-05

Söke Belediyesi’nin temizlik filosu bugün Yenikent ve Çeltikçi Mahalleleri'ndeydi. Tam kapanmada, tam temizlik çalışması yapan Söke Belediyesi 15 kişilik ekip, 2 sulama ve dezenfekte aracı, 2 yol süpürme aracı ile Yenikent ve Çeltikçi Mahalleleri'nde sokak sokak, cadde cadde temizlik ve ilaçlama çalışması yaptı.

Konteynır yıkama aracı da dün ve bugün Çeltikçi Mahallesi’nde tüm konteynırların yıkamasını gerçekleştirdi. Diğer taraftan bir ekip de Söke’de gerekli alanlarda badana çalışması yaptı.

6 Mayıs 2021 Perşembe günü Söke Belediyesi Temizlik filosu; Yenicami Konyalılar Mevki, Çarşamba azarı civarı, Çarşı merkezinde temizlik ve dezenfektasyon çalışmalarına devam edecek.

Video için aşağıdaki linke tıklayınız: