SAZLI ORTAOKULU’NDAN SÖKE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Yazdır / Tarih: 2021-05-17

Söke Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü yoğun çalışma temposuna rağmen Sazlı Hilmi Fırat Ortaokulu’nun taleplerine kayıtsız kalmadı. Okulun bahçe düzenlenmesine büyük destek verdi.

Bahçede bulunan bordür taşları sökülerek yenilenirken, kirli bir görüntü oluşturan yerler parke taşları ile döşendi. Çocuklara oyun alanı sunmak için kum havuzunun yapıldığı okul bahçesinde, ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmasına da destek verilecek.

Sazlı Hilmi Fırat Ortaokulu yönetimi okul web sitesinden yaptıkları paylaşımda; “Eğitim konusundaki hassasiyetinden ve büyük desteğinden dolayı Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel başta olmak üzere Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü’ne ve Söke Belediyesi'nin tüm değerli çalışanlarına canı gönülden teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.