SÖKE BELEDİYESİ EKİPLERİ HER YERDE, BAŞKAN TUNCEL ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Yazdır / Tarih: 2021-05-21

Söke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı şantiye ekiplerince yol yapım çalışmaları devam ediyor. Yenicami Mahallesi’nin en önemli alternatif yollarından biri olan Şenırmak Sokak’taki yenileme çalışmasının son aşamasına gelindi. 5 Bin metrekarelik yenileme çalışmasında, yol yepyeni parke döşemenin yanında, yeni kaldırımlarına da kavuştu. Şenırmak Sokak etrafında bulunan sokaklarda da yenileme çalışması yapıldı. Kemal Yavuz Sokak’ta çalışma tamamlanırken; Behçet Yerlikaya ve Kamil Erdin Sokaklarda çalışma devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Kemalpaşa Mahallesi Forbes Sokak’ta da yol yenileme çalışması başlatıldı. Doğanbey Mahallesi’ndeki çalışmalar devam ederken, Konak Mahallesi Ömer Haşılcı Sokak’ta tamirat çalışmaları yapılıyor.

Diğer taraftan Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü tarafından Yenikent Mahallesi dere kenarında düzenleme çalışmaları devam ederken; Dostlar sokak’ta da yine şantiye ekiplerince kaldırım çalışması yapılıyor.

“Başkan Tuncel yakın takipte”

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Söke Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Tuncel, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Çalışmaların belirlenen program dahilinde devam edeceğini belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Söke merkez ve çevre mahallelerimizde ekiplerimiz eş zamanlı olarak çalışma yapıyor. Söke’de yol sıkıntıları sorun olmaktan çıkacak demiştik. Bu hedefimizi gerçekleştiriyoruz. Diğer taraftan Park ve Bahçe İşleri Söke’ye yeşil alan miktarını arttırmak üzere çalışmalarına hız verdi, mevsimsel temizlik çalışmalarımız da devam ediyor” dedi.