SÖKE BELEDİYESİ’NDEN SAZLI VE SAVUCA’DA YOL ÇALIŞMASI

Yazdır / Tarih: 2021-06-02

Söke Belediyesi, yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Söke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye ekiplerince yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Başkan Levent Tuncel’in talimatları doğrultusunda, belirlenen program dâhilinde çalışmalar sürüyor.

Sazlı ve Savuca'nın Yolları Yenileniyor.

Ekipler Söke’nin pek çok noktasında yol yapım işlemlerini aralıksız sürdürürken Sazlı Mahallesi, Şahin Sokak'ta ve Savuca’da yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Söke Belediyesi ekipleri, ilçede yol sorununun kökten çözümü için durmaksızın çalışmalarını ilerletiyor.