SÖKE BELEDİYESİ SAHA EKİPLERİ KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Yazdır / Tarih: 2021-06-09

Eş zamanlı olarak dört farklı ekiple gerçekleştirilen çalışmalarda; Sarıkemer, Bağarası, Konak Mahallesi’nde temizlik çalışmaları yapılıyor. Bir ekip de kentin çeşitli noktalarından gelen istek ve şikayetleri değerlendiriyor.

Bağarası Mahallesi’nde yeşil alanların temizliklerinin yanı sıra cadde ve sokaklarda bulunan kuru ot temizlikleri tamamlanırken; kireçlenmesi gereken tüm alanlarda badana çalışması yapıldı.

Sarımeker Mahallesi’nde ana arterde başlayan temizlik çalışması, sokaklara da yayılacak. Kadın çalışanların ağırlıklı olduğu saha ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmasında kuru ot temizlikleri yapılıyor. Çalışmaya Temizlik İşleri Müdürlüğü yol süpürme aracı ile destek veriyor.