AĞAÇLI MAHALLESİ’NDE GÖRÜNTÜ VE ÇEVRE KİRLİLİĞİ YOK EDİLİYOR

Yazdır / Tarih: 2021-06-16

Söke’ye bağlı Ağaçlı Mahallesi’nde görüntü ve çevre kirliği yaratan eski belediye dükkânları yıkılırken, geniş alanda temizlik çalışması yapılıyor.

Söke’nin sahil siteleri yol güzergâhında bulunan, özellikle yaz mevsiminde trafiğin yoğun olduğu Ağaçlı Mahallesi’ndeki metruk binalar Söke Belediyesi tarafından yıkılıyor. Yol üzerinde harabeye dönen ve yıllardır atıl durumdaki eski dükkânlar, Söke Belediyesi Şantiye ekiplerince yıkılırken, yıkımdan doğan molozlar temizlendi. Açılan alana üst yapı malzemesi serildi.

Yapılan çalışma Ağaçlı Mahallesi sakinleri, özellikle mahallede bulunan gıda mekânlarının sahiplerini mutlu etti.

Video için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız: