SÖKE’DE ETKİN SİVRİNEK VE UÇKUN MÜCADELESİNE DEVAM

Yazdır / Tarih: 2021-06-18

Söke Belediyesi uçkun, sinek, sivrisinek ve haşere mücadelesine devam ediyor.

Söke Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekipleri cadde ve sokaklarda ilaçlama yapmanın dışında rögar ve ızgaralarda, durgun su birikintisi olan alanlarda termal sisleme tekniği ile ilaçlamalarını sürdürüyor. Yaz aylarında mücadelenin en etkili yöntemlerinden biri olan Mist Blower cihazı ile ağaç ve yeşil alanlarda sinek ve sivrisinek mücadelesi yapılıyor. 40 metre uzağa tazyikli ilaç gönderebilme özelliğine sahip olan Mist Blower ile cihazı sivrisineklerin beslenme alanları olan yeşil bitki ve ağaçlara da ilaçlama gerçekleştiriliyor.

Söke Belediyesi ekiplerince, Söke merkezde bulunan yeşil alanlarda bitki ve ağaçlara ilaçlama yapıldı.