CHP’Lİ İL VE İLÇE KADIN YÖNETİCİLERDEN BAŞKAN TUNCEL’E ZİYARET

CHP’li İl Ve İlçe Kadın Yöneticilerden Başkan Tuncel’e Ziyaret
Yazdır / Tarih: 2021-06-25

CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir beraberinde CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Kübra Çolak ve İl ve İlçe Yöneticilerinden oluşan heyetle Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel'i ziyaret etti.
Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel, CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir'e beraberindeki heyetle birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletirken Sökeli Kadın Kooperatifi'nin üretimi olan ürünlerini hediye etti.
Heyet daha sonra Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel önderliğinde kurulan Sökeli Kadın Kooperatifi atölyesini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.