BAYRAM ÖNCESİ YAZ TEMİZLİKLERİ HIZLANDI

Bayram öncesi yaz temizlikleri hızlandı
Yazdır / Tarih: 2021-07-07

Söke Belediyesi ekipleri tarafından yaklaşan kurban bayramı öncesinde yaz temizlikleri hızlandırıldı. Çevre mahallelerde başlatılan mezarlık temizliklerinin yanında özellikle yaz aylarında ziyaretçi akınına uğrayan Serçin, Doğanbey, Güllübahçe gibi mahallelerde de temizlik çalışması yapılıyor.

Serçin Mahallesi’nde temizlik çalışması yanında badana çalışması da yapılırken; mahalle bembeyaz bir görüntüye kavuştu. Güllübahçe mesire alanı ve Priene Antik Kenti gibi turistik alanların bulunduğu Turunçlar bölgesinde de çalışma yoğunlaştırıldı. Yakın zamanda bayram öncesinde Söke’nin bir başka turizm alanı Doğanbey’de de kapsamlı temizlik çalışması yapılacak.