BAŞKAN TUNCEL’DEN İŞÇİLERE BAYRAM HEDİYESİ

Başkan Tuncel’den işçilere bayram hediyesi
Yazdır / Tarih: 2021-07-16

Söke Belediyesi işçilerine bayram öncesi müjde Başkan Tuncel’den geldi. Kurban Bayramı öncesinde işçileri çalışma yerlerinde ziyaret eden Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, işçilere bayram öncesi fark ödemelerinin yapılacağını duyurdu. Söke Belediyesi iştiraki LİMA A.Ş. bünyesinde çalışan KHK’lı işçi personelin sözleşmeden doğan alacakları bayram öncesinde ödeniyor.

Diğer taraftan belediyenin kadrolu işçi personeline de kanuni ikramiye ödemeleri de yapıldı.

İşçilerine bayram müjdeleri yaşatmayı geleneksel hale getiren Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, kurban bayramını da boş geçmedi. Bayram öncesi personeline nefes aldıracak kararı alan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, personelinin yanında olduğunu gösterirken; alınan ödeme kararı Söke Belediyesi işçilerine çifte bayram yaşatacak.